PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓK

MAGÁNSZÁLLÁSHELYEK ÉS EGYÉB SZÁLLÁSHELYEK FEJLESZTÉSE


Közlemény

Ezúton tájékoztatjuk a pályázati felhívás Kedvezményezettjeit, hogy a fejlesztések megvalósítási határidejét 3 hónappal meghosszabbítjuk.

Ennek értelmében a projektek fizikai befejezésének határidejét 2020. december 31-ről 2021. március 31-re módosítjuk, ezzel is támogatva a pályázókat abban, hogy mindenkinek elegendő idő álljon a rendelkezésére a fejlesztések befejezésére.

Ennek megfelelően a záró beszámolót is elegendő később benyújtani, a projekt fizikai befejezését követő 90 napon belül kell megküldeni a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. részére.

Záró beszámolási útmutató

A Záró beszámolási útmutató célja a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. által a TFC-M-1.1.2-2020 – Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése című, a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében megvalósuló projektek pénzügyi elszámolási rendszerének bemutatása, és az ehhez kapcsolódó szabályok, feltételek ismertetése.

A Záró beszámolási útmutató az alábbi linkre kattintva érhető el: Záró beszámolási útmutató.

GYIK

A magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése című pályázati felhívás elszámolásához készült Gyakori Kérdések az alábbi linkre kattintva érthetőek le: Gyakori Kérdések.

Archív

A magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése című pályázati felhívás és a hozzá kapcsolódó mellékletek az alábbi linkre kattintva érhetőek el:

Pályázati felhívás

Tulajdonosi hozzájárulás (.doc)

Átláthatósági nyilatkozat (.doc)

de minimis nyilatkozat (.doc)